Coach Cragnaz (FPHG) spreekt!

Ik vind het in het belang van Futsal jammer om maar één competitieronde te spelen. Maar de federatie deed wat ze kon. Door op deze datum te beginnen zou het onmogelijk zijn om de volledige competitie of zelfs de play-offs te spelen, wetende dat er nog steeds veel wedstrijden zullen worden uitgesteld vanwege de Covid en van het protocol / testen. Ik denk dat Futsal een enorme kans heeft gemist om in januari opnieuw te beginnen met een serieus protocol, met wekelijkse PCR-tests en de steun van de federatie. We vragen om meer aandacht van de federatie en wanneer het ons de kans geeft om beschouwd te worden als een sport op hoog niveau, grijpen we deze kans niet aan vanwege het feit dat sommige clubs het aan ambitie en wil missen. om onze sport vooruit te helpen. We hadden de kans om de federatie te laten zien dat het Belgische Futsal klaar was om te groeien en een stap voorwaarts te zetten, dat we het verdienden en dat ze terecht geïnteresseerd waren in deze prachtige sport, maar het is precies het tegenovergestelde dat momenteel is gebeurd. Voor fans van futsal is het moeilijk om te slikken, vooral als je ziet dat we in heel Europa futsal spelen!