BE79 haalt Arda Havar!

Arda Havar maakt selectie BE’79 compleet

Arda Havar komt over van competitiegenoot FCK De Hommel en heeft hier al verschillende spannende wedstrijden tegen BE’79 gespeeld. Naast zaalvoetbal op topniveau heeft hij ook op het veld op professioneel niveau bij o.a. FC Den Bosch en twee Turkse clubs gevoetbald. De 33-jarige linkspoot speelt in de zaal voornamelijk op de rechterflank.

“BE’79 doet het de laatste jaren erg goed. Het is een echt team maar ook zeker een gezellige vereniging, ook na de wedstrijd. Dit vind ik erg belangrijk. Daarnaast ken ik ook enkele mensen binnen de club zoals Dennis Kapteijns. Ik hoop met mijn inzicht en scorend vermogen een bijdrage te kunnen leveren aan de successen van deze ambitieuze club.”

Opvallend, de speler stond eveneens in de belangstelling van FP Aarschot