Cenens (Voorzitter Renolim Borgloon): “Competitie uitspelen !”

Cenens (Voorzitter Renolim Borgloon): “Competitie uitspelen !”

Het coronavirus legt het futsal nog minstens een paar weken plat. Nadien is het nog maar de vraag of er überhaupt nog gevoetbald wordt, en dus richten wij onze blik tijdens deze break voorzichtig al eens op volgend seizoen, wij gingen praten met voorzitter J.Cenens van topclub in wording (Renolim Borgloon)

De vraag van 1 miljoen ? Wat is volgens u de enige juiste manier om de competitie te laten eindigen in deze corona crisis ?

Volgens mij moet de competitie worden uitgespeeld. Ik heb liever nu uitspelen en later met het nieuwe seizoen beginnen. Maar een oplossing zonder nadelen gaat in deze niet bestaan !

Stelling: “De KBVB moeten blindeling het verhaal in de basketwereld volgen” Wat is uw mening ?

/

Gaan clubs de gevolgen dragen van de vele ondernemers die momenteel op het randje van de afgrond staan ?

Natuurlijk gaan ook futsalclubs de economische crisis voelen, vooral ook omdat het futsal heel afhankelijk is van sponsoring, het is koffiedik kijken hoe op dat vlak alles zal evolueren.

Heeft deze situatie een impact op jullie transferpolitiek ?

Een impact op onze transfers zal dit niet hebben bij ons. We hebben een grote businessclub waar we kunnen op terug vallen + onze talrijke vrijwilligers. In tijden van crisis moet je kunnen terugvallen op een goede structuur/organisatie en dat is bij ons wel het geval !

Met welke woorden wilt u graag afsluiten ?

Ik hoop dat deze crisis zo snel mogelijk achter de rug is zodat iedereen het normale leven kan hervatten en we terug kunnen genieten van onze passie.In tussen tijd wens ik iedereen veel sterkte toe en vooral veel goede moed in deze barre tijden.