Kenny Sergeant (FP VEIDEC ARB HAMME) ‘We hebben er een foutloos parcours opzitten’

Kenny Sergeant (FP VEIDEC ARB HAMME) ‘We hebben er een foutloos parcours opzitten’

Hoe is het huidige seizoen naar jouw gevoel al verlopen?

Het loopt heel goed, we hebben er een foutloos parcours opzitten tot nu toe. We hebben 51/51 en zijn ongeslagen in de competitie, enkel het bekeravontuur was een domper.

Liggen jullie als team op schema om de vooropgestelde doelen te halen voor het einde van het seizoen?

Ja we liggen zeker en vast op schema, we staan op de eerste plaats met 9 punten voor op de eerste achtervolger. Hiernaast zijn we al zeker van ons ticket voor de Play-offs.

Welke doelen had je voor jezelf opgesteld om te halen voor het einde van het seizoen?

Eindronde halen en de promotie afdwingen Met Hamme.

Hoe zie je je sportieve toekomst?

Normaal ging ik vorig jaar al stoppen met zaalvoetbal. Maar door bepaalde omstandigheden heb ik besloten om er nog een jaar bij te doen en daar heb ik geen spijt van. Wat volgend seizoen betreft dat is nog niet duidelijk. Zouden we de overstap maken naar 1ste nationale dan zou het 2x trainen zijn, maar dat is dan niet meer mogelijk voor mij. Ik ben ook al 39 jaar dus dat begint ook door te wegen. We zien dus wel…

Welke ploeg is voor jou de revelatie van dit seizoen en waarom?

In onze reeks heeft mij tot op deze moment nog geen enkele ploeg echt kunnen overtuigen. Een echte revelatie van dit seizoen is er met gevolg voor mij ook niet echt.

Wie speelt volgens jou kampioen dit jaar? 

Kampioen in de reeks gaan wij worden. Naar de play-offs toe hoop ik dat we deze winnend kunnen afsluiten en kunnen promoveren.