Sami Afkir(FP Aarschot): ‘We zitten op schema’

Sami Afkir(FP Aarschot): ‘We zitten op schema’

Liggen jullie op schema voor jullie doelen te bereiken voor het einde van het seizoen?

We hadden een kleine achterstand in december, deze hebben we nu ingehaald en we zitten voorlopig goed op schema. We staan nu eerste, en we moeten gewoon zo hoog mogelijk eindigen op het einde van het seizoen, we hebben alle kwaliteit om met deze groep voor de top 2 te spelen.

Ben je eveneens op schema voor je persoonlijke doelstellingen?

Mijn persoonlijke doelstellingen waren simpel: elke wedstrijd spelen en alles geven om de ploeg naar de top te brengen. Met andere woorden: een vaste waarde worden in FPA. Als er goals bij vallen is het een pluspunt maar ik ben iemand die eerst het gat zal toelopen in plaats van de solo actie.

Hoe ziet de toekomst eruit voor jouw?

Ik zit hier heel goed in Aarschot en zou graag verder meedoen in dit project want ik heb het gevoel dat de sky the limit is.

Welke ploeg gaat er volgens jouw kampioen spelen en waarom?

Wij zouden zelf, als wij het willen en alle wedstrijden op hoog niveau spelen, kunnen kampioen spelen. Het zal wel moeilijk worden aangezien Wellen toch wel een zware concurrent is. De enige terecht verloren match van het seizoen volgens mij & wij waren die dag heel zwak, onze kern is nu wel breder ook.. we kunnen al eens een vormdip, blessure of kaartenlast opvangen

Welke tegenstander(een speler) heeft het meeste indruk op jouw gemaakt tijdens de heen ronde?

Voor mij was er niet echt een uitblinker, maar de ploeg van Wellen heeft me wel aangenaam verrast tijdens de heenronde, daar liepen enkele leuke spelers rond !