Joren Paulus(Renolim Borgloon):’We gaan voor de play-offs!’

Joren Paulus(Renolim Borgloon):’We gaan voor de play-offs!’

Liggen jullie op schema voor jullie doelen te bereiken voor het einde van het seizoen?

Ik denk dat wij bij de start van het seizoen gingen om ons zo snel mogelijk te redden en elke wedstrijd opnieuw genieten van het spelletje. Als je dan kijkt waar we nu staan hebben we onze doelen als team bijgeschaafd en willen we vol gaan voor de play-offs!

Ben je eveneens op schema voor je persoonlijke doelstellingen?

Persoonlijk had ik niet meteen doelen opgesteld voor mezelf, ik speel in een team waarbij we naast het veld zeer goede vrienden zijn. Sommige beschouw ik zelfs als familie, dit maakt het iedere vrijdag eens zo leuk. Ik denk dat dit ook de sterke is van dit team is, iedereen gaat voor mekaar door het vuur, ik wil enkel mijn steentje bijdragen om iedere wedstrijd opnieuw een goed resultaat neer te zetten.

 Hoe ziet de toekomst eruit voor jouw?

Mijn toekomst binnen het fustal? Ik zou graag een vaste waarde willen worden op dit niveau, ik wil zo lang mogelijk blijven spelen en genieten van dit spelletje. Natuurlijk ga je als sportman voor het hoogst mogelijke, we zien wel wat er op ons afkomt.

 Welke ploeg gaat er volgens jouw kampioen spelen en waarom?

Topfavoriet Halle Gooik, blijft voor mij nummer één, als je de spelers en de omkadering ziet kan je niet anders dan zeggen dat ze de titel zouden pakken. Al is Antwerpen een te duchten kandidaat, als ze voltallig zijn hebben ze enorm veel kwaliteit en snelheid. Het kan dan wel eens spannend worden.

Welke tegenstander(een speler) heeft het meeste indruk op jouw gemaakt tijdens de heen ronde?

Ik vind persoonlijk dat wij als nieuwkomer het meeste indruk hebben nagelaten. Buiten tegen Noorderwijk hebben we iedereen een moeilijke avond bezorgd. Het heeft te maken met de vorm van de dag, dan kan iedereen van iedereen winnen in deze reeks.