Domenico Grossi(Full Genk): ‘ Ik wil iets moois bereiken met de club’

Liggen jullie op schema voor jullie doelen te bereiken voor het einde van het seizoen?

Wij hadden geen torenhoge verwachtingen als nieuwe fusieclub maar wij wouden wel meedoen met de top 5. Wij hebben 3 of 4 matchen de 3punten weggeven in de laatste 2 of 3 min. Als je deze punten bij zou tellen zouden we staan waar we moeten staan maar dat is spijtig genoeg niet zo.

Ben je eveneens op schema voor je persoonlijke doelstellingen?

Voor mezelf had ik niet echt een persoonlijke doelstelling gewoon belangrijk zijn voor mijn ploeg en fit blijven.

Hoe ziet de toekomst eruit voor jouw?

Ik denk dat mijn toekomst zit bij de ploeg waar ik nu speel Full Genk omdat ik al van in 3de provinciaal bij de club voetbal en nu ook ben meegegaan in het fusie verhaal. Dus wil wel iets moois bereiken met de club.

Welke ploeg gaat er volgens jouw kampioen spelen en waarom?

Volgens mij gaat Meeuwen kampioen spelen omdat zei het meest constant zijn en wij tegen hun als enige kansloos verloren hebben.

Welke tegenstander(een speler) heeft het meeste indruk op jouw gemaakt tijdens de heen ronde?

De speler die het meeste indruk heeft gemaakt op mij is Lehoussine Abbou ook het meeste indruk gemaakt omdat hij heel makkelijk scoort en heel moeilijk te verdedigen is in de zaal.