Lehoussine Aabbou (Zvk Meeuwen):’Voorlopig vliegen ze er makkelijk in’

Lehoussine Aabbou (Zvk Meeuwen):’Voorlopig vliegen ze er makkelijk in’Wie gaat de grootse concurrent worden in de race naar de topschutters titel?

Om eerlijk te zijn, ben ik daar niet echt mee bezig. Ik volg enkel zvk meeuwen en ben dan ook alleen maar bezig met de ploegprestaties en minder met de anderen. Ik denk dat iedere club wel de kans heeft om een topschutter te hebben in de reeks. In de zaalvoetbal kan het op een aantal weken volledig keren.Misschien krijgen de top 5 clubs wel de voorkeur naarmate het seizoen vordert.

Stel ZVK Meeuwen promoveert,blijf je bij de club? En stel ze promoveren niet en je bent topschutter geworden van het seizoen, blijf je dan ook bij ZVK Meeuwen als er interesse is van een club in een hogere reeks?

Dat zijn beslissingen die in de loop van het seizoen zal genomen worden. Daar ben ik nog lang niet met mijn gedachten. Ik zit bij een toffe familiale club, waar ik ondertussen aan mijn zevende seizoen bezig ben. De goede verstandhouding die ik heb op het veld met mijn tweelingsbroer is iets wat ik zeker zou missen moest het ervan komen. We hebben al 13 jaar samen gespeeld in de zaal bij alle clubs in eerste en tweede. Dat is ook iets dat ik zeker in overweging zou nemen.

Was jij altijd al een koele kikker voor doel?

Ik ben altijd al aanvallend ingesteld geweest, misschien vroeger meer als nu. Ik mis ook mijn kansen zoals iedereen, maar voorlopig gaan ze er makkelijker in.

Kan jij ons wat tips geven?

Tips zijn voor iedereen wat anders op te vangen. Ik ben ervan overtuigd dat je vertrouwen gewoon goed moet zitten. Als je het gevoel hebt dat je fouten kan maken, zal je ook meer durven op veld.

Is er al interesse in jouw van andere clubs?

Ik ben verhuisd naar Antwerpen, wat toch wel veel verder is van verschillende bekende clubs voor mij. Dat is iets wat ik altijd wel in rekening neem bij het praten met clubs die interesse tonen. Ik probeer gewoon te genieten van het spel door middel van goede prestaties neer te zetten. Ik doe het zeker niet om een transfer te versieren naar eender welke club in eerste of tweede. Daarvoor zit ik al te lang in het spel.