Ahmed Sababti: ‘mits iedereen fit blijft zullen we bovenaan meedoen.’

Ahmed Sababti: ‘mits iedereen fit blijft zullen we bovenaan meedoen.’

Jullie pakken 12 op 12 hadden jullie meteen zo’n seizoenstart verwacht?

Ja, gelet op onze kalender waren we het onszelf verplicht om 12/12 te halen. Het waren steeds verdiende overwinningen tegen hele stugge tegenstanders. Nee, zomaar winnen tegen een ploeg doe je niet meer!

Wat gaan jullie doen om deze resultaten te behouden?

Er is geen magische oplossing. Het is heel simpel! De ploeg fysiek en mentaal fit houden, hard werken en leren uit onze fouten. Alleen zo kan je individueel en als groep progressie maken.
Welke kwaliteiten heb je nodig om te staan waar jullie nu staan?
Als je aan de top wilt meedraaien heb je kwaliteitsvolle zaalvoetbal spelers nodig. Jongens die week in week uit presteren. Want tegen FTA plooit iedereen zich dubbel.

Komen er nog eventuele winter transfers?

Het bestuur heeft al hele mooie transfers gedaan. Er zijn 2 zeer goede doelmannen bijgekomen. Met Dilliën hebben we een speler in huis gehaald die de goal weet staan en met Daali iemand die een verdediging kan openrijten met een individuele actie. We hebben een gebalanceerde ploeg en mits iedereen fit blijft zullen we bovenaan meedoen.

Zijn Jullie in staat om Halle-Gooik van de titel te houden?

Dat zal moeilijk worden. Halle blijft de topfavoriet. Staar je niet blind op hun mindere start. Na de supercup moesten zij heel wat spelers missen. Dat vang je niet zomaar op. Maar uiteraard willen wij hen het vuur aan de schenen leggen. Voetbal wordt nog steeds op het veld gespeeld en niet op papier.