Lieven Baert: ‘Nieuwe spelers tijd geven, daarna is het simpel.. wij willen winnen!’

Lieven Baert: ‘Nieuwe spelers tijd geven, daarna is het simpel.. wij willen winnen!’


Zijn jullie tevreden over jullie seizoensstart ?

Onze seizoensstart is niet wat iedereen verwacht, iedereen dacht dat we iedereen zouden wegblazen maar insiders wisten dat we met een nieuwe ploeg bezig zijn. Een nieuwe structuur en een nieuwe manier van werken. Dat kost tijd en dus ook punten. Maar we worden week na week sterker en ik ben ervan overtuigd dat we boven onszelf zullen uitstijgen later dit seizoen.

Naar welke spelers moeten we uitkijken dit seizoen?

Ik denk dat de Belgische competitie heel wat leuke spelers heeft. Tel daar zeker ook de topclubs in 2e klasse bij die zeker geen meelopers zijn en misschien zelfs sterker dan sommige 1e klassers. De toekomst ligt daar.

Waar ligt jullie ambitie dit seizoen?

Onze ambitie is niet anders dan anders. Wij willen winnen. De competitie & de beker. In de Champions league van de komende dagen moeten we zien te overleven om in November fit naar de Elite Round te kunnen.

Is de halve finale behalen in de beker van België een mogelijkheid?

De halve finale is geen mogelijkheid, de winst is een doel op zich. Al weten we dat we een zeer moeilijk programma hebben. Tegen die tijd moet onze ploeg op volle toeren draaien!

Welke club is volgens u sterker dan vorig seizoen?

Ik denk dat de meeste clubs sterker geworden zijn en dat de top breder geworden is. Het belooft alvast een spannende competitie te worden en laat dat net zijn waar we de laatste jaren een gebrek aan hadden.