Semir Duric (Renolim Borgloon):’Punten die we nu hebben nemen ze ons niet meer af!’

Semir Duric (Renolim Borgloon):’Punten die we nu hebben nemen ze ons niet meer af!’

Zijn jullie tevreden over jullie seizoensstart ?

Wij zijn tevreden met onze seizoensstart: ik denk dat we zelf een beetje verrast waren van de uitslagen die wij de afgelopen weken behaald hebben. Ook al pakken we gisteren verdiend de 3 punten blijven wij nog steeds rustig met de voeten op de grond staan. We hebben nu wel al 10 op 12 maar onze eerste prioriteit is nog altijd om ons zo snel mogelijk te redden en dan zien we wel. Maar de punten die we nu hebben pakken ze ons niet meer af! We knokken elke week voor elkaar en alleen zo gaan we er komen. We zijn een hechte vriendengroep die elkaar door en door kent!

Naar welke spelers moeten we uitkijken dit seizoen?

In mijn ogen is onze doelman Piettro Benetti de beste Belgische keeper en een speler waar je nog veel van zal zien dit seizoen. Maar ook naar Dries Vrancken die nu de 2de keeper is na Dries Lahraoui van Mofa Hasselt. maar als die zijn kans binnenkort krijgt wordt dat in mijn ogen binnen dit en paar jaar de beste van België. Alleen moet hij geduld hebben. Voor mij blijven Ahmed Sabbabti en Amar Zoughagi kwaliteitsvolle spelers om ook zeker naar uit te kijken dit seizoen!

Waar ligt jullie ambitie dit seizoen?

Ons zo snel mogelijk redden was de opdracht voor het seizoen en met een 10 op 12 mogen we niet klagen . Maar nogmaals houden we ons met de voetjes op de grond. Als wij elke week zo blijven vechten en de grinta tonen die we de voorbije 4 weken getoond hebben. Kunnen wij misschien bij de winterstop onze ambitie wat bij stellen.

Welke club is volgens u sterker geworden?

Voor mij is dat zeker FTA Antwerpen met uitstek. Halle-Gooik tel ik niet mee omdat zij op een ander niveau zitten, dat zijn allemaal profs en daar kan niemand in België tegenop met alle respect voor de andere clubs.