Fabrizio Coppola (ZVC United Beverlo): ‘Wie ambitie heeft wil zover mogelijk komen in elke competitie’

Fabrizio Coppola (ZVC United Beverlo): ‘Wie ambitie heeft wil zover mogelijk komen in elke competitie’

Fabrizio Coppola vertel eens wat meer over het begin van de competitie voor jullie

Wij hadden waarschijnlijk wat meer van ons seizoensstart verwacht vooral omdat deze club toch al 2 jaar verwend is geweest met de behaalde resultaten, maar buiten onze 1ste match waar we gewoon te weinig brachten op mentaliteit ben ik zeer tevreden over mijn groep. We hadden met een 6/9 zeker op onze plaats kunnen staan en dan denk ik vooral aan onze wedstrijd vrijdag tegen FULL Genk waar we vrijwel een perfecte 1ste helft speelden en al ons trainingswerk tot stand kwam. Het enigste wat ontbrak waren de doelpunten, anders hadden we de wedstrijd al kunnen dood maken na 20 min.

Met welke jongens moeten we zeker rekening houden dit seizoen?

Over specifieke spelers heb ik weinig vertellen , maar denk dat we dit jaar een aardig niveau hebben in 2de nationale en dat is een vooruitgang voor het Futsal. Ik heb zelf een groep die heel leergierig is en hard wilt werken op training, daarom ben ik er ook zeker van dat onze inzet zal worden beloont doorheen het seizoen.

Waar ligt jullie ambitie en voor welke ploegen moeten we uitkijken?

Onze ambitie is elke wedstrijd proberen te winnen en natuurlijk zo hoog mogelijk te eindigen. Natuurlijk hebben veel ploegen zich versterkt en iedereen wilt wel winnen van de 2-voudig kampioen. Ik denk dat vooral PIBO weer een jaartje rijper is geworden en dat ze in staat zijn om veel ploegen kunnen pijn te kunnen doen. Wie ambitie heeft wil zover mogelijk komen in elke competitie.