Ramdani (Real Noorderwijk): ‘Wij zijn zeker niet tevreden met onze start’

Ramdani (Real Noorderwijk): ‘Wij zijn zeker niet tevreden met onze start’


Suli Ramdani vertel een wat meer over jullie seizoensstart

We zijn niet tevreden met de seizoensstart, 1 op 9 is voor en team als Real Noorderwijk te weinig. Maar met de kern die we nu hebben twijfel ik er niet aan dat het beter zal gaan in de loop van het seizoen. Team als Real Noorderwijk hoort in de top 5, vandaar uit moeten we er als team staan in de play-offs en dan zien we waar het schip strandt.

Waar ligt jullie ambitie?

Een team als Real Noorderwijk hoort in de top 5. We moeten er als team staan in de play offs en dan zien we waar het schip strandt. Maar we mogen natuurlijk onze tegenstanders niet onderschatten want er zijn ook veel getalenteerde spelers in de competitie met elk hun eigen individuele kwaliteiten.

Is de halve finale behalen in de beker van België een mogelijkheid?

De halve finale behalen is zeker een mogelijkheid, alleen moeten we wel uit een ander vaatje tappen. Ik twijfel niet aan onze kern en ik denk dat het in de loop van het seizoen beter zal gaan dan de eerste 3 wedstrijden.

Welke ploeg is volgens u sterker dan vorig seizoen?

Ik denk dat Futsal Team Charleroi sterker is geworden. Ze hebben een aantal versterkingen binnengehaald en zijn de competitie ook goed begonnen.. die club zal het iedereen moeilijk maken!