Yannick Arnoets (FP Aarschot): ‘Onze kracht? Alles mag, niks moet’

Yannick Arnoets (FP Aarschot): ‘Onze kracht? Alles mag, niks moet’

Yannick, tevreden over jullie seizoensstart?

Zeker, alle begin is moeilijk maar starten met een 7 op 9 is niet slecht al speelden we tegen zwakkere teams. Zvk Meeuwen kon de wedstrijd bij ons gewonnen hebben ook, net zoals wij trouwens maar dat maakt futsal zo mooi. We hadden opnieuw zo’n 200 mensen in de tribune zitten voor een club die pas opgestart is is dat zeker niet slecht.. tot nu toe was het publiek altijd de winnaar !

Welke ploegen gaan voor de titel gaan in 2de nationale?

PIBO Hoeselt heeft een sterk team met jong geweld, Zvk Meeuwen speelde vrijdag op 1ste nationale niveau, United Beverlo (de ex kampioen), FT Houthalen, United Wellen, FULL Genk,.. het is gewoon een hele leuke reeks. Genieten voor de toeschouwers!

FP Aarschot niet?

Alles mag, niks moet.. dat is onze kracht. Laat ons week per week bekijken hoe we evolueren.. wij hebben geprobeerd er met onze transfers 100% op te zitten, uiteraard kan dit niet volledig maar wij zijn toch tevreden met onze huidige kern.

Nog transfernieuws?

Klopt, Kim Currinckx heeft de club verlaten, zijn sterke voorbereiding (5goals) bleef niet onopgemerkt. Hij is terug naar Proost Lierse waar ze met de re-organisatie nog een verdediger nodig hadden, wij gunnen hem die transfer en wensen hem veel succes.. inkomende transfer moet je voorlopig niet verwachten, na onze wedstrijd tegen FULL Genk van vrijdag gaan we iedereen evalueren. Links en rechts kijken wij uit naar een opportuniteit maar die strategie gebruiken wij in elke tak van onze club.. Net zoals we zagen dat we aan scorend vermogen een gebrek hadden, daar hebben we Arbaoui voor gehaald.. die zit nu op 5 stuks.

Welke speler uit 2de nationale zou je in je club willen

Er zijn er zeker 10 die ik zou willen, maar klopt de prijs-kwaliteit verhouding? Heeft de speler de mentaliteit om orders op te volgen van zijn coach of speelt hij op zichzelf? Veel factoren tellen mee tegenwoordig, wij halen dan ook niet blindelings iemand binnen..

Jullie zetten in op sociale media, waarom?

Dat zie je zelf wel, een club die niet inzet op sociale media deze dagen.. +2500 volgers op facebook, viraal op instagram..

Bedankt en veel succes nog dit seizoen !

 

Credits Oliver Dom Photography