Aertgeerts (RSC Koersel): ‘Top-5 is ons doel, zelfs na moeilijke start’

Aertgeerts (RSC Koersel): ‘Top-5 is ons doel, zelfs na moeilijke start’

Credits: Qwopix – Marijn De Keyzer

Filip Aertsgeerts vertel eens wat meer over jullie seizoensstart
Met een 0 op 6 waren wij natuurlijk niet tevreden over onze eerste 2 matchen. Tegen Houthalen hadden we als ploeg een collectieve offday. En tegen Pibo waren we op cruciale momenten in de match niet bij de les of scherp genoeg. Onze tegenstanders hebben toen ook verdiend gewonnen van ons. Nu hebben wij ons deze vrijdag herpakt door de 3 punten te gaan halen op ZVK auto5 Genk.

Met welke jongens moeten we zeker rekening houden dit seizoen?
Ik verwacht dit jaar enorm veel van Ajouaou toch een grote naam in het Belgische futsal en Nyali bekend uit de Nederlandse 1e klasse futsal. Maar het is natuurlijk moeilijk om te kiezen want ik vind dat elke speler zijn eigen kwaliteiten heeft. Als ik iemand mocht uitkiezen van onze kern om rekening mee te houden zou ik voor Fehro Vejzovic gaan. Elke match en training blijft hij ons verrassen en verbazen. In onze ploeg is collectiviteit ons sterkste wapen in mijn ogen.

Waar ligt jullie ambitie en voor welke ploegen moeten we uitkijken?
Onze ambitie is top 5 dit seizoen. We hopen thuis onze supporters te kunnen verwennen met aanvallend en verzorgd voetbal. Ik denk niet dat er een specifieke ploeg is waar we voor moeten uitkijken.Volgens mij heeft elke ploeg zich, proberen te versterken binnen hun mogelijkheden.