Topschutter Dillien (KK Malle Beerse): ‘Neen, mijn toekomst is nog niet duidelijk’

Topschutter Dillien (KK Malle Beerse): ‘Neen, mijn toekomst is nog niet duidelijk’

Steven, topschutter in 1ste nationale, was dat een duidelijke persoonlijke doelstelling?

Het was zeker en vast geen doelstelling die was gezet voor de start van het seizoen. Dankzij onze geweldige groep is dit echter wel gegroeid toen de kans erin zat. Uiteindelijk ben ik wel topschutter geworden, maar het blijft een prijs waar de hele ploeg voor gewerkt heeft.

Men zegt dat je in de belangstelling stond / staat van enkele andere topclubs in het Futsal, hoe ziet je toekomst er uit?

Uiteraard is er wat belangstelling van meerdere ploegen. De toekomst is nog niet volledig duidelijk.

Welke speler bij KK Malle was dit seizoen onmisbaar ?

Ik denk dat de groep op zich onmisbaar was. Op de juiste moment stond er wel iemand recht waardoor we matchen konden beslissen. Ofwel was het Ouaddouh met een geweldige aanvallende actie, of Meyers die een belangrijke redding deed. El Hassani die fantastisch verdedigde of Didi met een belangrijke 10m. Het zou de rest van de ploeg te min doen om er eentje uit te halen. Samen stonden we sterk

Zit je te wachten op een selectie voor de nationale mini duivels?

Door de combinatie met veldvoetbal is het niet eenvoudig om nog de volledige focus te leggen op de nationale ploeg. Ik heb al mogen proeven van een aantal trainingen en dat smaakte naar meer..

Kan je nog een trapje hoger dan het niveau dat je dit seizoen haalde?

Uiteraard is het mogelijk om nog beter te presteren. Daar gaan we ook hard aan werken en dan zien we wel waar we stranden.

Wat is je ultieme droom in het futsal ? A

Uiteraard speel je om zoveel mogelijk te winnen. Ondanks het feit dat Halle Gooik superieur is in België zou het mooi zijn om een prijs te pakken.