Zerouali (Real Noorderwijk): ‘Of ik op de radar sta voor het Nederlands futsal team? Geen idee’

Zerouali (Real Noorderwijk): ‘Of ik op de radar sta voor het Nederlands futsal team? Geen idee’

 

  1. Zijn jullie tot nu toe tevreden hoe het seizoen verloopt ?

Voor mijn eigen kan ik niet klagen ik ben momenteel bezig aan een positief parcours. Ik begon bij de beloften waarna ik een tijdje later een vaste waarde was voor de ploeg in de moeilijke periode toen met Coach Frank Luypaert. Nu we terug over een volledige kern beschikken ben ik nog steeds van waarde en leer ik elke training veel bij.

  1. Wat is de hoogst haalbare positie voor de club volgens u?

Als ik realistisch moet zijn is de top 8 zeker nog haalbaar. Zeker een 7-6-5e plaats.

  1. Hoe zit het met uw persoonlijke ambities dit seizoen.. tevreden met de gang van zaken?

Dit seizoen ben ik erg blij met de kansen die ik heb gekregen om me te bewijzen op het hoogste niveau. Ik ben hiervoor zowel frank luypaert, de club & yves heremans voor dankbaar.

  1. Wat zijn uw toekomstplannen?

Over mijn toekomst praat ik niet echt graag. Maar om het kort te houden ben ik ook volgend jaar een speler van Real Noorderwijk. Of ik ook weer op het veld zal spelen, ligt nog niet vast. Ik mis het wel maar nu ligt de Focus 100% op het Futsal.

  1. Stel je moet een dream team maken met spelers uit de Belgische en of Nederlandse competitie welke 5 spelers kies je? (opgelet max 1 speler per club)

Spelers uit de Nederlandse competitie ken ik vooral bij naam en niet bij hun speelstyle/vaardigheden. Dus zal ik 5 belgische spelers kiezen. Doelman; Morad Talhaoui, Ahmed Sababti, Mohamed El Fahsi, Ilias El Attabi, Ali Bouri.

  1. Een selectie voor de nationale ploeg is dat een persoonlijk doel voor u?

Wat velen niet weten is dat ik een Nederlander ben. Ik woon nu al 11jaar in Belgie met mijn familie, maar beschik niet over de Belgische Nationaliteit . Ik heb een Nederlands & Marokkaans Paspoort. Ik zou eigenlijk wel de Belgische nationaliteit moeten aanvragen, mijn broertjes en vader deden dit wel. En ook omdat de coach van het nederlandse elftal niet echt bezig is met de Belgische competitie. Bij de nationale ploeg spelen vooral spelers uit de Nederlandse competitie. Maar als bij al zou ik het wel zien zitten moest dit zo zijn