Meyers (KK Malle): Verlengd verblijf is logisch

Meyers (KK Malle): Verlengd verblijf is logisch

1. Zijn jullie tot nu toe tevreden hoe het seizoen verloopt ?

Wij zijn zeer zeker tevreden over ons seizoen tot nu toe. Denk dat niemand had verwacht dat we nu op deze positie zouden staan. Maar de combinatie van een goede groep te vormen en enkele spelers met een individuele actie en/ of neus voor goals zorgen voor onze goede resultaten.

2.  Wat is de hoogst haalbare positie voor de club volgens u?

FP Halle-Gooik is zonder twijfel de beste van ons land. Daarachter zijn er clubs zoals Antwerpen, Hasselt en Charleroi die de laatste jaren meestal de top vier vol maakten. Nu staan wij op een tweede plaats en we willen graag de competitie ook afsluiten op die tweede plaats. Een plaats in de bekerfinale zou een mooie beloning zijn van ons tot nu toe mooi seizoen! Maar eerst op woensdag 20 maart al een “kleine finale” spelen in Antwerpen. Een zeer goed tegenstander, dus ook een moeilijke wedstrijd.

3. Hoe zit het met uw persoonlijke ambities dit seizoen.. tevreden met de gang van zaken?

Ik speel een goed seizoen tot nu toe. De wedstrijd in Roselies was zonder twijfel mijn slechtste match van het seizoen. Ik werd opgeroepen voor de nationale ploeg om te trainen en ben mee naar de kwalificatieronde in Zweden mogen gaan. Dat ik al mag meetrainen is dan wel een bevestiging dat ik een goed seizoen speel. 

Nu is het aan mij om die positieve lijn door te trekken en dat te bevestigen. Er zijn ook nog dingen die zeer zeker beter kunnen dus ik ben er zeker nog niet! Bijleren doe ik nog elke training en match.

4. Wat zijn uw toekomstplannen?

Mijn eerste jaar in Malle is tot nu toe een succes. Langs beide kanten is het een positief verhaal dus zal een verlengd verblijf niet meer ver af zijn! Ik voel me er goed en speel aan de top, meer moet dat niet zijn!

5. Stel je moet een dream team maken met spelers uit de Belgische en of Nederlandse competitie welke 5 spelers kies je? (opgelet max 1 speler per club)

Is een zeer moeilijke. Er zijn veel goede spelers in onze competitie. 

– Xuxa 

– Sababti (Antwerpen)

– Grello

– Rahou

– Dillien 

6. Een selectie voor de nationale ploeg is dat een persoonlijk doel voor u?

In januari werd ik opgeroepen om te gaan trainen, daarna ging het snel en met wat geluk ben ik mee kunnen gaan naar Zweden. Dat was puur genieten en leren!

Na de trip naar Zweden ben ik blijven mogen gaan naar de trainingen. Nu hoop ik natuurlijk zolang mogelijk erbij te blijven en dan zullen we zien wat de toekomst nog brengt!