Sven Sleypen (FS Gelko Hasselt): ‘Alles is mogelijk.. tot je Halle-Gooik treft’

Zijn jullie tot nu toe tevreden hoe het seizoen verloopt ?

Al bij al zijn we tevreden , het was een moeilijke start met veel nieuwe spelers. Op Eisden hebben we 3 punten laten liggen . Voor de rest hebben we overal positief voetbal proberen te spelen, jammer genoeg niet altijd gekoppeld aan de 3 punten .

Wat is de hoogst haalbare positie voor de club volgens u?

In play offs is alles mogelijk, finale halen zou heel mooi zijn. Veel hangt ervan af wanneer je Halle Gooik treft .

Hoe zit het met uw persoonlijke ambities dit seizoen.. tevreden met de gang van zaken?

Ik ben het seizoen gestart met Celtic Houthalen, maar wegens ruzie in de bestuurskamer ben ik naar Gelko Hasselt vertrokken . Ik had niet verwacht zo veel minuten te mogen maken bij deze topclub en denk dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen met goals en assists. Een tevreden speler dus…

Wat zijn uw toekomstplannen?

Ik heb een contract voor 2 jaar getekend bij gelko Hasselt

Stel je moet een dream team maken met spelers uit de Belgische en of Nederlandse competitie welke 5 spelers kies je? (opgelet max 1 speler per club)

Om geen spelers te min te doen kies ik mijn ploeg uit spelers buiten Hasselt

Lennert vandecaetsbeek ( doelman )

Sababti

Grello

Rahou

Jeroen Opdenakker

Een selectie voor de nationale ploeg is dat een persoonlijk doel voor u?

De selectie voor de nationale ploeg ligt voor korte periode vast naar voorbereiding van het WK toe denk ik . Als ik eerder naar Gelko Hasselt was getrokken was dit misschien een optie geweest. Nu ligt dit wat moeilijker , maar er zijn zo veel goede zaal voetballers  in België