Sterspeler Ouaddouh (KK Malle): ‘Mijn doel? zoveel mogelijk prijzen pakken’

Sterspeler Ouaddouh (KK Malle): ‘Mijn doel? zoveel mogelijk prijzen pakken’

Zijn jullie tot nu toe tevreden hoe het seizoen verloopt ?

Tot aan de winterstop is het in principe goed gegaan. Na de winterstop kampen we met blessureleed, waardoor we nu twee wedstrijden op rij verliezen. Dat is zonde. Als we naar de stand kijken mogen we tevreden zijn. In de eerste seizoenshelft hebben er mindere wedstrijden tussen gezeten, maar doordat wij als één team spelen zijn we in staat om de wedstrijd naar ons toe te trekken en de stand naar ons toe te trekken.

Wat is de hoogst haalbare positie voor de club volgens u?

Op dit moment is dat de tweede plek. Het zal zeer moeilijk worden om de eerste plek te veroveren. Daarvoor is het puntenverschil te groot. Ik wil graag mijn complimenten geven voor het spel en de organisatie van Halle Gooik. In de competitie zitten sterke teams, maar Halle Gooik steekt er met kop en schouders bovenuit. Met Malle zijn we bezig aan een goed seizoen. Ons doel is nu om zover moeilijk te geraken in de Play offs en in de finale beker te geraken.

Hoe zit het met uw persoonlijke ambities dit seizoen.. tevreden met de gang van zaken?

Op dit moment wil ik zo snel mogelijk herstellen van een vervelende blessure aan mijn hak, zodat ik pijnvrij kan spelen en belangrijk kan zijn voor het team. Ik wil graag zoveel mogelijk wedstrijden winnen met goed spel, fraaie assisten en doelpunten. Ik vind dat ik dit seizoen, mede dankzij mijn teamgenoten, meer een teamspeler ben geworden. Mijn ambities voor dit seizoen zijn, onszelf plaatsen voor de bekerfinale en de finale van de playoffs.

Wat zijn uw toekomstplannen?

Ik zou graag zoveel mogelijk prijzen willen pakken en bij één van de beste clubs uit Europa willen spelen.

Stel je moet een dream team maken met spelers uit de Belgische en of Nederlandse competitie welke 5 spelers kies je? (opgelet max 1 speler per club)

Ik heb met/tegen meerdere goede spelers in Nederland en België gespeeld. Ik vind het mooi om te zien hoe het zaalvoetbal zich ontwikkelt en een dreamteam opstellen zal niet makkelijk zijn.

Een selectie voor de nationale ploeg is dat een persoonlijk doel voor u?

Ik ben in het verleden meermaals uitgenodigd. Helaas trainde ze toen op zaterdag, waardoor ik moest afzeggen in verband met mijn verplichten op het veld. Ik heb dit jaar door een schouderblessure en persoonlijke omstandigheden twee keer moeten afzeggen, maar ik zou graag uit willen komen voor de nationale ploeg. Mijn doel is om te voetballen op het hoogste podium.