Lennert Thoelen (Koersel): ‘Hollen al heel seizoen achter de feiten aan’

Lennert Thoelen (Koersel): ‘Hollen al heel seizoen achter de feiten aan’

Hoe loopt het seizoen momenteel voor jullie?

Ons seizoen begon al slecht in de voorbereiding omdat 3 spelers opeens stopten. Daarom begonnen we ook slecht aan het seizoen en zijn we al heel het seizoen achter de feiten aan het lopen.

Komen jullie versterkt uit de transferperiode?

Op papier is Koersel wel versterkt ma in het begin waren er te veel individuen en te weinig team. Daar begint nu wel verandering in te komen en daarom beginnen we nu ook op een goeie manier punten te pakken

Op welke plaats willen jullie het seizoen liefst afsluiten?

Een realistische doelstelling is dit seizoen toch nog proberen naar plek 7 te gaan. Wat op zich helemaal niet belangrijk is. Wat nu wel belangrijk is is dat de jong gasten ervaring op doen voor volgend seizoen en dat er meer automatismen komen allemaal in functie van volgend seizoen

Wie is de beste speler waar je al tegen gespeeld hebt in 2de nationale dit seizoen

Niels Willems, hij is misschien niemeer zo snel als vroeger ma tactisch is hij heel sterk. En je mag hem zeker niet laten schieten want dan is het kassa.

Is 1ste nationale een realistische droom voor jullie?

Da is een droom voor de club Koersel maar nog niet realistisch. Laat ons volgend jaar hopen (met enkele versterkingen) dat we een goeie ploeg in de Top 5 zijn en als het mee zit zelfs voor de top 3 gaan. Maar 1e klasse moeten wij nog niet mee bezig zijn.

Je mag 1 speler uit 1 ste nationale halen wie zou dat zijn?

Ik ga geen naam noemen maar een goede speler van Halle Gooik zou altijd aan ons team mogen worden toegevoegd.