Papanicolaou “We zullen zien wat de toekomst brengt”

Papanicolaou “We zullen zien wat de toekomst brengt”

Hey Petros,Proficiat met je transfer naar FS Gelko Hasselt. Het waren een beetje vreemde omstandigheden hoe je transfer tot stand kwam, kan je ons wat meer uitleg geven ?

  • Petros: Vanwege de bestuursproblemen bij Celtic , heb ik mijn gevoel gevolgd en besloten om niet meer bij de club te blijven. Het was een emotionele keuze want ik heb er toch 4 heel mooie jaren gehad. Celtic toonde begrip voor ieders keuze en zou instemmen met een transfer.

Had je zelf verwacht op deze leeftijd nog zulke transfer te maken en natuurlijk terug te keren naar je ex-club?

  • Petros: Het charmeerde me dat ik op mijn leeftijd nog meerdere aanbiedingen kreeg. Dat ik terug naar Gelko Hasselt zou gaan, had ik zeker niet verwacht. Ik zei tegen Nieddu “wat ga je nog met ene van 37 doen?” Maar na een goed gesprek was ik snel overtuigd. Ik ben blij om terug met hem en de club samen te werken.

Gelko had een moeilijke seizoensstart maar herpakt zich stillaan, had deze groep extra ervaring nodig?

  • Petros: Wat extra ervaring kan altijd van pas komen maar vooral in de breedte was het wel nodig dat er wat versterking is bijgekomen. Door het uitvallen van Yachou en het vertrek van de Spanjaard mocht er niet veel meer misgaan in deze groep. Met extra wisselmogelijkheden kunnen we het gevraagde spel behouden en het tempo hoog houden.

Hoelang wil je zelf nog actief blijven in het zaalvoetbal als speler?

  • Petros :  Zolang dat ik het niveau nog aankan, wil ik graag blijven spelen. Natuurlijk speelt fitheid hierin ook een rol. Tot nu toe mag ik niet klagen, maar ik besef wel dat het einde van mijn spelerscarriere in zicht is.

Volgt er dan Petros Papanicolaou 2.0 als Futsal coach? Alvast bedankt Futsal World.

  • Petros:De stap zetten om coach te worden lijkt, met mijn naam, wel vanzelfsprekend. Maar we zullen zien wat de toekomst brengt. Eerst en vooral wil ik mij nu focussen en alles geven om met Gelko Hasselt om mooi seizoen te spelen.