Ricardo Pinto verkast naar BE’79 !

Ricardo Pinto verkast naar BE’79 !

⚽⚽ Nieuwe namen selectie BE’79 ⚽⚽

Volgend jaar willen wij ook onze vaste supporters weer mooi voetbal laten zien. Na het verlies van enkele vaste krachten zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om aankomend seizoen een team te creëren wat minimaal gelijkwaardig is. En dat is gelukt!

Ook hebben we een nieuwe trainer aangesteld, Jeroen Hakkens. Jeroen is een ervaren kracht in het zaalvoetbal. Een persoon die in Nederland en België altijd op het hoogste niveau heeft gezaalvoetbald (o.a. FC Eindhoven, KK Malle, Proost Lierse en Gelko Hasselt) en zelfs voor het Nederlands team is uitgekomen. Aankomend seizoen zal Jeroen niet alleen als trainer, maar ook als speler binnen de selectie fungeren.

Lijst met nieuwe spelers:

– Jeroen Hakkens (FC Eindhoven)

– Mo Marouane (ZVS/Rijschool Gestel)

– Mo Gigold (ZVS/Rijschool Gestel)

– Appie Belhaj (SenC)

– Ilias Belhaj (SenC)

– Pawan Mohanlal (Jogadores CF)

– Ricardo Pinto (Jogadores CF)

– Khalid Bendami (Jogadores CF)

– Zouhair el Yaakoubi (ZVG/Cagemax)

– Josiemar van de Werp (ZVG/Cagemax)