Samir Toub: ” Bij Futsal Elegance ervaren mensen Futsal op topniveau aanvullend met entertainent”

Samir Toub: ” Bij Futsal Elegance ervaren mensen Futsal op topniveau aanvullend met entertainent”

Dag Samir, 16 en 17 juni staat Fustal Elegance op het programma. Kan je kort uitleggen hoe het tornooi in elkaar zal zitten?

Op zaterdag zullen er teams strijden voor 2 kwalificatie tickets voor de zondag. De zondag zijn er 6 teams geselecteerd (+ de winnaars van zaterdag) die zullen strijden voor de pot van € 6.000,-.

Futsal Elegance komt over vanuit Eindhoven waar je het al eerdere enkele keren oprichten. Nu komt het eindelijk naar België, hoe is dit gekomen?

Er is diverse malen gevraagd aan de organisatie van Futsal Elegance om naar andere steden te komen. In Eindhoven is het toernooi diverse malen succesvol verlopen. Mensen ervaren het concept van Futsal op topniveau en entertainment als aanvullend op datgene wat ze nu iedere week zien op de Futsal velden.

Van waar kwam het idee om Futsal Elegance op te richten?

Je had vroeger top tornooien op het gebied van Futsal. De organisatie van Futsal Elegance dacht het te evenaren of zelfs te verbeteren.

Mogen we verwachten dat dit tornooi jaarlijks gaat terugkomen naar Hasselt?

Gelko Hasselt is een topclub waar we erg goed zijn ontvangen en er veel mogelijk is. Er wordt meegedacht en we mogen in hun “huis” eigenlijk precies aangeven hoe en wat we willen. Dat is erg prettig. Dus de kans is groot dat we vaker gaan samenwerken.

Welke topspelers mogen we verwachten in Hasselt?

Even los van Gelko Hasselt zelf kun je de Belgische top en Nederlandse top zeker verwachten. En verder zullen er genoeg verassingen zijn. Hou de social media van Futsal Elegance en Street Soccer Belgium in de gaten de komende periode!

Wat mogen we nog verwachten buiten Futsal van hoog niveau?

Bij ons concept gaat top Futsal altijd samen met top entertainment. Muziek, shows etc etc.

Welke topteam mogen we als favorieten verwachten?

Dat is erg lastig om te zeggen. Teams uit Anderlecht en Rotterdam hebben in het verleden gewonnen. Antwerpen is altijd sterk. Maar Hasselt speelt wel echt een thuiswedstrijd in letterlijke en figuurlijke zin. We verwachten een bomvolle hal.