Coach Merlino: “Wij willen het iedereen moeilijk maken”

-Antoine Hebben we een verdiende kampioen aan Halle-gooik?

Als je vanaf de eerste dag tot de laatste bovenaan staat ben je de terechte kampioen..afgelopen jaar was er geen betere ploeg.

– Gaat het kampioenschap volgend jaar een herhaling zijn van dit jaar of zie je grote veranderingen in de competitie?

Ik denk dat komend seizoen de competitie een stuk sterker in de breedte is dan afgelopen jaar.antwerpen heeft zich super versterkt,Hasselt zal meespelen maar ook ploegen als Lier,Malle en Noorderwijk.

– Wat is je meningĀ  bij de verkozen gouden schoen van afgelopen jaar?

grello was vorig seizoen de terechte winnaar,een hele grote versterking voor de Belgische competitie.Groot compliment voor Halle dat ze zo’n spelers weten te halen.

– Droom je zelf om ooit nog in het buitenland te spelen/trainen?

.Als speler maar ook als trainer wil ik t hoogst haalbare halen.Als die kans zou komen zou ik er zeker over nadenken..voorlopig zit ik prima bij Eisden Dorp.

– Heeft futsal een grote invloed op je persoonlijk leven?

Hier kan ik moeilijk nee op zeggen..Al jaren staat mijn leven in teken van zaalvoetbal.Zowel de 10 jaar bij de nationale ploeg maar ook nu.

– Staan er nog veranderingen voor de deur bij je huidige club?

voor de club gaat t komend jaar al een hele grote verandering zijn..Alles word 10x groter,sneller.. Maar we hebben niets te verliezen.

– Wie zal de verrassing van het volgende seizoen worden volgens jou? (speler/club?)

Echt grote verrassingen zullen er niet zijn.De top 3 zal t zelfde zijn..maar van Lier,Noorderwijk en Malle mogen we dit seizoen ook veel verwachten. Deze ploegen mogen we geen verrassingen meer noemen.Hopelijk is Eisden Dorp aan t eind van t seizoen de verrassing.

– Wie moeten we zeker en vast in de gaten houden volgend seizoen volgens jou?

Antwerpen met hun terugkerende spelers,Hasselt met Nieddo als coach(worden nu prijzen verwacht ) Maar ook Lier en Noorderwijk.