Javier Rodriguez: “De doelstellingen van BE Anderlecht zijn simpel”

Voor het grote publiek onbekend maar graag komen we wat meer over jullie voorbije seizoen te weten? 

“We speelde vorig seizoen kampioen in 2de nationale, beter kan dus niet voor ons. Al hadden we een coach aangetrokken die ons tot dit succes zou moeten brengen. Hij had veel ervaring maar door een meningsverschil liep het anders uit.. jammer genoeg. Na de 1ste wedstrijd nam ik dan ook het roer over” 

Aldus de coach van BE Anderlecht

Voor dit jaar liggen de doelstellingen anders vermoeden we?
” Dit jaar zijn onze doelstellingen inderdaad anders. Wij hebben 2 a 3 grote talenten en ik ben een onervaren coach dus eerst en vooral zouden we graag de nodige punten binnen halen om in 1N te blijven.. daarna mag alles maar moet niets. Als ik zie hoe sterk FP Halle Gooik is.. zoveel ambitie, zo een staff, zo een kern..vorig jaar absoluut de verdiende kampioen. De top-4 zal niet anders zijn dan andere jaren vrees ik, al heeft Proost Lier de meeste mogelijkheden om tot revelatie uit te groeien.”