Zerouali: ‘Wij gaan voor de dubbel’

– Tot nu toe tevreden over het verloop van jullie seizoen?

Ben zeker tevreden over het verloop van het seizoen als je de resultaten tot nu toe ziet, alleen wordt het pas bepaald aan het einde dus zullen we dat vast moeten houden.

 

– Wie pakt de titel? Hasselt, Halle Gooik of toch nog een outsider?

Wij gaan de titel pakken, we zullen zeker nog alles uit de kast moeten halen en Hasselt zal niet zomaar te verslaan zijn. Maar het gevoel overheerst dat wij die titel zullen pakken.

 

– Welke speler van uw eigen club presteert boven verwachting?

Dat zal toch Gabriel Grello zijn, ik wist dat hij een bijzonder goeie speler was, maar als ik zie wat hij op de trainingen doet en in wedstrijden dat is soms buitengewoon.

 

– Welke speler + club in de competitie maakt op u het meeste indruk?

Omar Rahou, zonder twijfel zijn techniek is van een erg hoog niveau.

 

– Is El Attabi (topschutter) op dit moment voor u de beste spits in BE?

Hij is zeker de beste afmaker die er rondloopt in de Belgische competitie, niemand die zo makkelijk scoort als hij en dat bij een team dat eigenlijk beetje minder draait dat bewijst zijn klasse. Samen met Rahou zijn dat de beste die er rondlopen.

 

– Van welke club had u meer verwacht?

Dat zal toch mijn oude club zijn, Real Noorderwijk. Zoveel kwaliteit maar het wil op een of andere manier niet eruit komen en dat is jammer om te zien.

 

-Tot slot, als je moet kiezen liever de beker of toch de titel?

Zeker de titel pakken, dat is de hoogste prioriteit om Champions League veilig te stellen voor de club volgend seizoen! Maar de beker is ook zeker een prioriteit voor de fans die ons elke week steunen! En onszelf te belonen!