Futsal ster Ricardinho laat Nederland smullen !

Futsal ster Ricardinho laat Nederland smullen !

De beste zaalvoetballer ter wereld Ricardinho kwam met zijn All Stars, waaronder Issy ´The Hitman’ Hamdaoui, het Franse nationale team met zijn grote ster Kevin Ramirez, de koploper van de Nederlandse eredivisie Hovocubo & een regionaal team met de toppers van Marlene en White Stones gisterenavond afgezakt naar Alkmaar.

Uiteindelijk bleek de Franse nationale ploeg de sterkste tegenstander voor Ricardinho en zijn team. Maar zelfs die kon niet voorkomen dat de naamgever van het Ricardinho gala met de winnaarsbeker aan de haal ging, de Franse ploeg verloor de finale en werd tweede.

En er zaten kleppers genoeg in het team van Ricardinho, zo zat Belgisch topspeler Karim Bali ook in de kern !

schermafbeelding-2016-12-24-om-11-26-50

“Dit was het meest unieke toernooi ooit in Nederland gehouden. Door al die topspelers en natuurlijk door Ricardinho. Er komen nog beelden op RTV Noord-Holland en op Facebook. Dit was 43-ste toernooi en volgend jaar komt er weer een!” zegt organisator Peter Koch