Frank Luypaert: “De terugkeer van Beslija is onze beste transfer”

Frank, Gelko kende een uitstekende heenronde, hoe tevreden bent u?

90 % tevreden zeker omdat we maar 3 punten achter Halle-Gooik staan alhoewel we zelfs op zelfde hoogte konden uitkomen na de heenronde

Clubdirecteur Theo Geladi sprak voor de sportbeat lens over versterking, wat kunnen we verwachten?

Zoals elke topploeg houden we de markt in het oog, maar als er versterking bijkomt zal het zeker in de aanvallende sector zijn; Vergeet ook niet de terugkeer van Anes Beslija van bij de terugronde, een topper en dat heeft hij al bewezen. verleden jaar

Welk type speler ontbreekt bij Gelko?

Denk dat we zeker nog iets aanvallend kunnen gebruiken en koppel dit maar aan een goede linksvoetige. Elke topploeg beschikt toch over minstens 2 linksvoetige of toch tweevoetige spelers in de aanvallende sector

Welke speller uit de Belgische futsal competitie zou u graag in uw team hebben?

Dan denk ik aan een Nesen bijvoorbeeld, enorm veelzijdig en zeer doelgericht en een type à la Bissoni of Dujacquier

Is kampioen spelen een must voor dit Gelko Hasselt in uw 2de seizoen?

Onze sterkste tegenstander tot nu toe was deze van afgelopen week, FP Halle Gooik, maar in de terugronde verwacht ik zeker nog sterkere tegenstand van een 5tal ploegen (ook omdat zij nog voluit voor de eindronde en plaats gaan) : Antwerpen, Charleroi,Malle, Lier en Noorderwijk die alles op alles zal zetten.

Wie was de sterkste tegenstander voor Gelko in de heenronde?

Lees juist dat ze al 2 versterkingen binnenhalen dus bewijst dat ze zich niet zomaar gewonnen zullen geven voor die 4de plaats voor de play-offs

Met aan het roer een Gessner, winnaarsmentaliteit en nooit opgeven dus nog een gevaarlijke klant

Verwacht u dat Noorderwijk nog mee zal spelen voor de 4de plaats?

Kampioen spelen een must ? Denk dat je moet spreken over een termijn van 3 jaar maar sinds het begin van mijn coaching te Hasselt pikt de groep zeer goed alle richtlijnen op en dat uit zich in steengoed futsal met het beste jaar ooit van Hasselt verleden jaar en deze lijn zetten we nu gewoon door. Dus verrassingen zijn nooit uitgesloten met deze jonge veulens ggeflankeerd door een Dahbi, Harram, Lolo Jarque