Clubdirecteur Theo Geladi (Gelko Hasselt) “Niet onder indruk van dit Halle Gooik”

Theo Geladi, 4-4 in de topper tegen Halle-Gooik, met welk gevoel stond u deze ochtend op?

Trots en teleurstelling, trots op mijn spelers en technische staf dat ze dit konden brengen in het hol van de leeuw is echt knap, ik wist zelfs niet dat we hier toe in staat waren, teleurgesteld was ik dan wel dat we tot kort voor het einde op voorsprong stonden.. want laat ons duidelijk zijn, als er 1 ploeg de 3 punten verdiende dan was dat Gelko Hasselt. Liefst van al wil ik dit niveau elke week zien.

Wie was volgens u de sterkste pion bij FP Halle Gooik?

Grello van FP Halle Gooik gaf toch een bepaald inpuls als hij op het veld stond, voor de rest zag ik weinig speler en kwaliteiten die bij ons een meerwaarde zouden zijn. Halle Gooik vormt wel een blok, maar speelt toch heel traag.

Wie is de mentale winnaar volgens u, FPHG of Gelko Hasselt ?

Gelko Hasselt, wij met ons jong team tegen het ‘ervaren’ Halle Gooik, doe het ons maar na zou ik zo zeggen. We hebben ze van bij de start bij de keel gegrepen, het was een goede wedstrijd maar iets zegt mij dat ze toch op een feestje hadden gehoopt in de Bres, en dat was het zeker en vast niet, daarom zijn wij de mentale winnaar. Bovendien gaan wij ons nog versterken en moet Halle Gooik naar ons komen.. Wel ik kan u zeggen dat we ze warm gaan ontvangen.

Top futsal, spektakel voor het publiek.. is Gelko Hasselt de sterkste tegenstander waar jullie dit seizoen al tegen gespeeld hebben? 

Halle Gooik was best ok, maar om te zeggen dat ze speelde zoals “Goden” zoals ze aangekondigd zijn, dat zeker niet. Celtic Houthalen is de sterkste ploeg waar Gelko al tegen gespeeld heeft, tijdens die wedstrijd stegen die spelers boven zichzelf uit ondanks dat wij in een dipje zaten.

Volgens Lieven Baert werd de fase waarbij de doelman van Gelko werd gehinderd en er een afgekeurd doelpunt van Halle Gooik volgde niet correct beoordeelt door de scheidsrechters, wat is uw mening hierover ?

Ik heb veel woorden om Lieven Baert te beschrijven, die ik hier niet allemaal ga opnoemen.. Als ik er beleefd op moet antwoorden, Wat hij denkt kan mij helemaal niets schelen, veel blabla.. in tegendeel de scheidsrechters hebben een topwedstrijd gefloten. Ik ben blij dat we eens een topwedstrijd hebben kunnen spelen zonder dat er druk werd uitgeoefend op de scheidsrechters door een bepaalde partij.

De heenronde zit er op, wie is volgens u de surprise van de competitie?

Niemand eigenlijk

Van wie verwacht u een sterke terugronde?

Proost Lier en Houthalen zullen vechten met FT Charleroi om de 4de plaats.

theo